Fast håndtrykk, fast pris

Bytte tak Trondheim

Få jobben gjort skikkelig

For at du skal bli så fornøyd som mulig når det er på tide å bytte tak, er kommunikasjon viktig. Du kan sende en melding om prosjektet ditt direkte på nettstedet vårt, eller ringe oss og snakke med oss. Vi har også muligheten til å lage en risikoanalyse og gå på inspeksjon av prosjektet ditt, for deretter å lage en prisplan, et tidsintervall og annen nyttig informasjon om takbyttet ditt. Det er viktig å ha et bærekraftig og kvalitativt tak.

 
Det kan være vanskelig å finne det rette selskapet når du trenger en taktekker i Trondheim med omegn, så vi tilbyr for øyeblikket en gratis konsultasjon av prosjektet ditt, vi har til og med muligheten til å gå hjem til deg for en inspeksjon av taket og deretter gi tips og råd om taktekking. Hvis du heller vil snakke med oss, kan vi også bli kontaktet på telefon, eller du kan kontakte oss via e -posten vår. Vi har muligheten til å vedta prosjekter i Trondheim og omegn.

Våre taktekkere er spesialister på å skifte tak Trondheim

Hos Taktekker Trondheim er alle våre takspesialister sertifiserte og eksperter på takskifte. Det kan være vanskelig å finne det rette selskapet når du trenger å bytte tak. Våre partnere har alle erfaring med takskifte og forlater hvert prosjekt for et utmerket sluttresultat. Gjennom årene har vi fortsatt å gjøre våre kunder fornøyde med takrenovering og takbytte. Vi utfører takbytting i Trondgheim og omegn.

Om firmaet

Nytt tak Trondheim?

Det er kommet til den tiden der du trenger å reparere eller erstatte taket. Som en integrert del av strukturen i hjemmet ditt, samt beskyttelse av dine eiendeler, bør du alltid passe på å sikre at taket er i optimal stand.

Vi på Taktekker Trondheim hjelper deg med alt relatert til taktekking og blikkenslagerarbeid.

Kontakt / Tilbud

Fortell oss kort hva vi kan hjelpe deg med

Ring oss

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring