Fast håndtrykk, fast pris

Taksjekk trondheim

Få jobben gjort skikkelig

Alt for ofte ser vi at store verdier blir ødelagt fordi skader blir oppdaget for sent. Spesielt bør takbelegg som er mer enn 15-20 år holdes under spesiell oppsikt og kontrolleres jevnlig. Dette gjelder alle typer takbelegg: Gammeldags PVC-folie kan få aldringsskader. PVC-folie kan krympe og bli sprø. 

Eldre takpapp får problemer med avflassing av skiferstrø, buler og blisters. Taksjekken som utføres av handyman gir deg en fullstendig gjennomgang av tak, beslag, renner og nedløp. Du får en tilstandsrapport hvor du på en oversiktlig måte får se status for din eiendom. Dersom det under gjennomføring av taksjekken blir oppdaget feil eller mangler som bør utbedres får du samtidig et uforbindtlig pristilbud på nødvendige utbedringer. taksjekken gjør at du kan planlegge og budsjettere vedlikeholdsarbeider. 

Du forlenger levetiden på taktekkingen og skader kan repareres før det oppstår lekkasje. – Og du unngår skader på underliggende konstruksjoner. Avtalen taksjekken er individuell og tilpasses hver enkelt kunde ut fra kundens ønsker og behov. Taksjekken kan utføres som en enkeltstående inspeksjon, men vi kan også tilby en mer langsiktig avtale. 

Gjennom en slik langsiktig avtale er du sikret periodisk befaring og service. Taksjekken vil normalt bestå av: inspeksjon av takflate, opp- og nedbretter, gjennomføringer og beslag rengjøring av renner, sluk og nedløp

Om firmaet

Nytt tak Trondheim?

Det er kommet til den tiden der du trenger å reparere eller erstatte taket. Som en integrert del av strukturen i hjemmet ditt, samt beskyttelse av dine eiendeler, bør du alltid passe på å sikre at taket er i optimal stand.

Vi på Taktekker Trondheim hjelper deg med alt relatert til taktekking og blikkenslagerarbeid.

Kontakt / Tilbud

Fortell oss kort hva vi kan hjelpe deg med

Ring oss

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring